Hallo, wij zijn Kievid Tuinen

Wij zijn een klein bedrijf en streven naar kwaliteit. Wij werken graag naar de wensen van onze klanten en opdrachtgevers. Door onze uitgebreide ervaring in ons werk hebben wij veel kennis in huis van de uiteenlopende werkzaamheden die in en rondom de tuin voorkomen. Deze ervaring stelt ons in staat u een deskundig advies te geven van de mogelijkheden in uw tuin.

Iedere klus, groot of klein, blijft voor ons een uitdaging. Wij streven er naar om u te voorzien van een prachtig eindresultaat waar u langdurig plezier van zal hebben. Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren beschikken wij over geavanceerde tuingereedschappen.

De wintermaanden voor ons de perfecte tijd voor boomverzorging. Wij hebben ons gespecialiseerd in boomverzorging van het snoeien tot rooien. Zo kunnen wij u op een nog breder vlak van dienst zijn.

Wij zijn uw partner als het gaat om het ontwerpen en aanleggen van uw tuin, het onderhouden van uw bestaande tuin, het aanleggen van (sier)bestrating, voor maatwerk houtbouw… eigenlijk voor alles wat met een tuin of het onderhoud daarvan te maken heeft.