Privacyverklaring

Kievid Tuinen, gevestigd aan pluimzegge 9 2957RG Nieuw-Lekkerland, is verantwoordelijk voor
de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Pluimzegge 9
2957RG Nieuw-Lekkerland.

Telefoonnummer: 06 - 533 270 05
E-mailadres: info@kievidtuinen.nl

W. de Kievid is de Functionaris Gegevensbescherming van Kievid Tuinen Hij is te bereiken via info@kievidtuinen.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Kievid Tuinen verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten
en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Kievid Tuinen verwerkt indien van Toepassing de volgende bijzondere en/of
gevoelige persoonsgegevens van u:

  • burgerservicenummer (BSN)

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Kievid Tuinen verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Kievid Tuinen verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Kievid Tuinen neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Kievid Tuinen) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Kievid Tuinen bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

  • Categorie: Personalia
    • Bewaartermijn: maximaal 7 jaar na het boekjaar waarin de dienstverlening is beëindigd
    • Reden: Wettelijke verplichting belastingdienst
  • Categorie: Adresgegevens
    • Bewaartermijn: maximaal 7 jaar na het boekjaar waarin de dienstverlening is beëindigd
    • Reden: Wettelijke verplichting belastingdienst
  • Categorie: Contactgegenvens (Telefoonnummer, E-mailadres)
    • Bewaartermijn: maximaal 7 jaar na het boekjaar waarin de dienstverlening is beëindigd
    • Reden: Wettelijke verplichting belastingdienst
  • Categorie: Betaalgegevens (Bankrekeningnummer)
    • Bewaartermijn: maximaal 7 jaar na het boekjaar waarin de dienstverlening is beëindigd
    • Reden: Wettelijke verplichting belastingdienst

Delen van persoonsgegevens met derden

Kievid Tuinen deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van een overeenkomst, Facturen en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Kievid Tuinen gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Kievid Tuinen en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@kievidtuinen.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen.

Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy.

Lees meer over het maken van een veilige kopie van je identiteitsbewijs via de volgende link: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identiteitsfraude/vraag-en-antwoord/veilige-kopie-identiteitsbewijs

We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Kievid Tuinen wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Kievid Tuinen neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@kievidtuinen.nl

Wijzigingen

Als Kievid Tuinen de inhoud van deze privacyverklaring wijzigt, worden deze wijzigingen van kracht op het moment dat deze gepubliceerd zijn op deze website.